Companion Feedback
Welcome to the Magic: The Gathering Companion Feedback Page
To Report a Bug or Provide Feedback
Before reporting a bug, check to see if it has already been reported. In the Issue Title below search for specific key terms from your issue.
Example: Shivan Dragon (Note: Partial words won’t show up, so use “Shivan” instead of “Shiv.”)
If your issue has been reported already, simply click the vote button to show us you’ve experienced that issue as well. If you feel you have additional information that could be helpful to us in tracking down the issue please feel free to add it.
If your bug has not been reported, please do so now! Update the Issue Title to reflect the problem you’ve encountered.
Example: Shivan Dragon doesn’t work
Choose the Category that describes your problem.
Describing the problem in the following fashion helps make clear what happened and allows us to investigate the issue faster.
- Summarize the problem
- List the steps you took that led to the problem
- What was the result that happened when you followed those steps
- What was the result you expected to happen when you followed those steps
Example: The life tracker didn’t track my life.
- Open the life tracker and start a game
- Try to remove or add life to my life total
- Actual: my life total didn’t change
- Expected: my life total goes up or down
You can provide additional information that can also help us conclude an investigation quickly. Great information to include:
232 results found
-
Starting draft event on iOS does not work
The App starts any Event that you create as a standard event when you select draft, making it inconvenient to host a draft event to have set seating and a timer for the draft phase of the event.
2 votes -
Kupnja OxyContin 80mg u Hrvatskoj – Sigurno, Brzo i Diskretno
✅ OxyContin 80mg Dostupan u Hrvatskoj – Brza Dostava!
Tražite snažno i dugotrajno olakšanje od jake boli? OxyContin 80mg je jedan od najučinkovitijih lijekova za kontrolu kronične i postoperativne boli. Ako ste u Hrvatskoj, imamo odlične vijesti – OxyContin 80mg je trenutno dostupan na lageru i spreman za brzu i diskretnu isporuku!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije, kontaktirajte nas na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je OxyContin 80mg?
OxyContin sadrži okskodon, snažan opioidni analgetik koji pruža produženo olakšanje boli kroz cijeli dan. OxyContin 80mg posebno je formuliran za:Kontrolu kronične boli (npr. bol kod raka, neuropatska bol)
Postoperativnu bol koja…
1 vote -
Snažan Lijek protiv Boli – Oxycodone Hrvatska, Spreman za Narudžbu
✅ Subutex 8mg Dostupan u Hrvatskoj – Na Lageru Sada!
Tražite učinkovito rješenje za tretman ovisnosti o opioidima? Subutex 8mg je jedan od najpouzdanijih lijekova koji pomaže u kontroli simptoma apstinencije i podržava sigurno odvikavanje. Dobra vijest za sve u Hrvatskoj – Subutex 8mg je trenutno dostupan i spreman za brzu dostavu!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije javite se na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Subutex 8mg?
Subutex sadrži buprenorfin, djelomični opioidni agonist koji djeluje tako da ublažava simptome ustezanja i žudnje kod osoba koje se liječe od ovisnosti o opioidima. Koristi se u medicinski nadziranom programu liječenja i…1 vote -
Tražite Subutex 8mg u Hrvatskoj? Imamo ga Na Lageru – Naručite Brzo i Diskretno
✅ Subutex 8mg Dostupan u Hrvatskoj – Na Lageru Sada!
Tražite učinkovito rješenje za tretman ovisnosti o opioidima? Subutex 8mg je jedan od najpouzdanijih lijekova koji pomaže u kontroli simptoma apstinencije i podržava sigurno odvikavanje. Dobra vijest za sve u Hrvatskoj – Subutex 8mg je trenutno dostupan i spreman za brzu dostavu!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije javite se na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Subutex 8mg?
Subutex sadrži buprenorfin, djelomični opioidni agonist koji djeluje tako da ublažava simptome ustezanja i žudnje kod osoba koje se liječe od ovisnosti o opioidima. Koristi se u medicinski nadziranom programu liječenja i…1 vote -
Kupite Ritalin 10mg u Hrvatskoj – Trenutno Na Lageru
✅ Ritalin 10mg Dostupan u Hrvatskoj – Narudžbe Otvorene!
Imate poteškoća s koncentracijom, fokusom ili se borite s ADHD-om? Ritalin 10mg je jedan od najučinkovitijih i najčešće propisivanih lijekova za poboljšanje mentalne jasnoće i pažnje. A najbolja vijest? Ritalin 10mg je trenutno dostupan u Hrvatskoj – odmah spreman za isporuku!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije pišite na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Ritalin 10mg?
Ritalin (metilfenidat) djeluje na središnji živčani sustav te pomaže u regulaciji pažnje, fokusa i impulzivnog ponašanja. Najčešće se koristi za:ADHD kod djece i odraslih
Poremećaje pažnje
Problematike s koncentracijom
Povećanje produktivnosti i fokusa
🔝…
1 vote -
Mistä ostaa OxyContin 80mg Suomessa – Turvallinen tilaus
Osta OxyContin 80mg verkosta Suomessa – Varastossa nyt
Etsitkö OxyContin 80mg -valmistetta Suomessa? Olet oikeassa paikassa. Tarjoamme nopean ja huomaamattoman toimituksen OxyContin 80mg -tableteille kaikkialle Suomeen. Olitpa sitten Helsingissä, Tampereella, Turussa tai muualla – meillä on niitä varastossa ja valmiina toimitettavaksi.
📧 Tilaukset ja tiedustelut sähköpostitse:
alexrachford247@gmail.comMikä on OxyContin 80mg?
OxyContin 80mg on vahva reseptilääke, joka sisältää oksykodiaania – tehokas opioidi, jota käytetään kohtalaisen tai voimakkaan kroonisen kivun hoitoon. Sitä määrätään usein silloin, kun muut kipulääkkeet eivät enää auta. Jokainen tabletti tarjoaa pitkäkestoista helpotusta jopa 12 tunniksi, tehden siitä sopivan jatkuvaa kipua kokeville.Miksi valita meidät?
✅ Luotettava saatavuus…1 vote -
Oxynorm Kipulääke Suomessa – Saatavilla Heti, Tilaa Sähköpostilla
Osta Oxynorm Suomessa – Varastossa Nyt, Toimitus Koko Maahan
Etsitkö Oxynorm-lääkettä Suomessa? Meillä on aito Oxynorm varastossa ja valmiina nopeaan ja huomaamattomaan toimitukseen kaikkialle Suomeen – Helsinki, Tampere, Turku, Oulu ja muualla. Jos tarvitset vahvaa kivunlievitystä, Oxynorm on yksi luotetuimmista valinnoista.
📧 Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse:
alexrachford247@gmail.comMikä on Oxynorm?
Oxynorm sisältää oksykodiaania, joka on voimakas opioidikipulääke. Sitä käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon, erityisesti tilanteissa, joissa tavalliset särkylääkkeet eivät enää riitä. Oxynorm vaikuttaa nopeasti ja tarjoaa tehokasta lievitystä akuuttia kipua kokeville.Miksi valita meidät?
✅ Oxynorm 100 % aito ja varastossa heti✅ Nopea ja huomaamaton toimitus koko Suomeen
…
1 vote -
Diazepam 10mg Suomi – Vahva Rauhoittava Lääke Saatavilla Heti
Osta Diazepam 10mg Suomessa – Varastossa Nyt, Nopea Toimitus
Tarvitsetko Diazepam 10mg Suomessa? Meiltä saat aidon ja laadukkaan diazepamin nopeasti ja huomaamattomasti toimitettuna kaikkialle Suomeen. Toimitamme mm. Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun ja muualle – tuote on varastossa ja valmiina lähetykseen.
📧 Tee tilaus tai kysy lisää sähköpostilla:
alexrachford247@gmail.comMikä on Diazepam 10mg?
Diazepam, joka tunnetaan myös nimellä Valium, kuuluu bentsodiatsepiinien ryhmään ja sitä käytetään ahdistuksen, unihäiriöiden, lihasjännityksen ja kouristusten hoitoon. Diazepam 10mg tarjoaa tehokasta ja nopeavaikutteista helpotusta erityisesti tilanteissa, joissa tarvitaan rauhoittavaa tai rentouttavaa vaikutusta.Miksi tilata meiltä?
✅ Aito Diazepam 10mg heti varastossa✅ Nopea ja huomaamaton toimitus Suomessa
…
1 vote -
Percocet 5mg / 10mg Myynnissä Suomessa – Kipuun Tehokkaasti
Osta Percocet Suomessa – Varastossa Nyt, Nopea ja Huomaamaton Toimitus
Etsitkö Percocet-lääkettä Suomessa? Meillä on aito Percocet heti saatavilla ja valmiina toimitettavaksi kaikkialle Suomeen – oli kyseessä Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu. Me toimitamme nopeasti, luotettavasti ja täysin huomaamattomasti.
Tilaa helposti sähköpostitse: alexrachford247@gmail.comMikä on Percocet?
Percocet on tehokas kipulääke, joka sisältää oksykodonia (opioidi) ja parasetamolia. Sitä käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon, erityisesti silloin, kun muut lääkkeet eivät enää riitä. Percocet vaikuttaa nopeasti ja tarjoaa pitkäkestoista kivunlievitystä esimerkiksi leikkauksen jälkeiseen kipuun tai krooniseen kipuun.Miksi valita meidät?
✅ Aidot Percocet-tabletit varastossa✅ Nopea ja huomaamaton toimitus koko Suomeen
✅…
1 vote -
Oxykodon Online v ČR – Kvalitní Léky na Předpis Bez Čekání
Oxykodon k dispozici v České republice – Spolehlivá léčba bolesti skladem
Hledáte spolehlivý způsob, jak zvládnout silnou nebo chronickou bolest? Oxykodon je jedním z nejúčinnějších léků proti bolesti na trhu – a máme ho SKLADEM právě teď, připravený pro zákazníky v České republice.
📧 Email: alexrachford247@gmail.comCo je oxykodon?
Oxykodon je silné opioidní analgetikum, které se používá k úlevě od středně silné až silné bolesti. Často je předepisován pacientům po chirurgických zákrocích, při rakovinové bolesti nebo jiných dlouhodobých zdravotních potížích, kde běžná analgetika nestačí.Proč si vybrat nás?
✅ Dostupnost skladem – Oxykodon máme momentálně skladem a připravený k odeslání.…1 vote -
Objednejte Diazepam 10mg Online – Rychlá Dodávka po Česku
Diazepam 10mg v České republice – Účinný lék proti úzkosti a nespavosti SKLADEM
Trápí vás úzkost, nespavost, nebo svalové napětí? Diazepam 10mg je osvědčený lék ze skupiny benzodiazepinů, který přináší rychlou úlevu – a máme ho SKLADEM pro zákazníky v České republice, připravený k okamžitému doručení.
📧 Kontakt: alexrachford247@gmail.com
Co je Diazepam 10mg?
Diazepam je anxiolytikum, které se používá při léčbě úzkostných stavů, poruch spánku, svalových křečí a jako podpora při odvykání alkoholu. Má zklidňující účinky, uvolňuje napětí a pomáhá obnovit duševní rovnováhu.Proč si objednat Diazepam právě u nás?
✅ Dostupnost skladem – odesíláme ihned
✅ Diskrétní doručení po…1 vote -
OxyContin Skladem v ČR – Účinná Pomoc při Chronické Bolesti
OxyContin 80mg v České republice – Silný lék proti bolesti SKLADEM
Potřebujete účinnou úlevu od silné nebo chronické bolesti? OxyContin 80mg (oxykodon hydrochlorid) je silný opioidní analgetikum, které se běžně používá při léčbě středně silné až silné bolesti – a máme ho SKLADEM pro zákazníky v České republice, připravený k rychlému a diskrétnímu doručení.
? Kontakt pro objednávky: alexrachford247@gmail.comCo je OxyContin 80mg?
OxyContin obsahuje oxykodon, silnou látku tlumící bolest, která působí dlouhodobě a pomáhá pacientům s chronickými nebo těžce zvládnutelnými bolestmi. Často se používá v onkologické péči nebo po závažných chirurgických zákrocích, kde běžná analgetika nestačí.Proč objednat OxyContin…
1 vote -
Concerta na voljo zdaj – Pomagajte sebi ali otroku do večje zbranosti
Concerta 36 mg na zalogi – Pomoč pri ADHD, ki resnično deluje
Imate vi ali vaš otrok težave s koncentracijo, nemirom in hiperaktivnostjo? Concerta 36 mg je učinkovita in pogosto predpisana terapija za zdravljenje motnje pozornosti z hiperaktivnostjo (ADHD). Vesela novica: Concerta 36 mg je trenutno na zalogi in dostopna za naročilo po vsej Sloveniji.
Kako naročiti?
📧 Pišite nam za naročilo ali dodatne informacije:
mvan1713@gmail.comKaj je Concerta 36 mg?
Concerta vsebuje metilfenidat, centralni stimulans, ki izboljšuje pozornost, zmanjšuje impulzivnost in pomaga pri obvladovanju simptomov ADHD. Njena posebnost je podaljšano delovanje, kar pomeni, da z enim odmerkom dosežete učinek…1 vote -
Zmanjšajte bolečine z Oxynormom – Na voljo v Sloveniji, naročite zdaj
OXYNORM NA ZALOGI – OLAJŠAJTE BOLEČINO ŽE DANES!
Se vsakodnevno spopadate z močnimi bolečinami, ki vam kradejo energijo, spanec in veselje do življenja? Ne dovolite, da bolečina obvladuje vaš vsakdan. Oxynorm je preverjena rešitev za hitro in učinkovito lajšanje tudi najmočnejših bolečin – in pri nas je trenutno na zalogi!
📩 Pišite nam na: mvan1713@gmail.comZakaj izbrati prav Oxynorm?
✔️ Hitro delovanje – olajšanje že po nekaj minutah
✔️ Močan in zanesljiv učinek – ko običajni analgetiki ne pomagajo
✔️ Primeren za akutne in kronične bolečine
✔️ Na voljo več oblik – kapsule, tekočina, injekcije
✔️ Ugodna in diskretna dostava…1 vote -
100% Herbal ***** Enlargement Cream, And Powder +256754810143 - Swaziland, Namibia
100% Herbal ***** Enlargement Cream, And Powder +256754810143 - Swaziland, Namibia
***** Enlargement Products - Mens Clinic WhatsApp +256754810143 in South Africa ,Zimbabwe ,Swaziland ,Lesotho Worldwide X-Cream Natural ***** Enlargement Cream for Men - Male Enhancement Cream - Penisgrowth Cream, Enlargement Booster Vyronas Every guy knows pumps , pills, exercises, and surgery won't build bigger penises. Or do they? Read more about ***** enlargement. Is your ***** is very small in proportion to your body size or want a larger ***** Are you diagnosed having micropenis (an erect ***** of 3 inches or less or Peyronie's disease (a bent or…1 vote -
Rohypnol 2mg Kopen in Nederland & België – Snel, Veilig & Discreet
Koop Rohypnol 2mg Online in Nederland & België – Direct Op Voorraad!
Ben je op zoek naar een betrouwbare plek om Rohypnol 2mg online te kopen in Nederland of België? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren echte Rohypnol 2mg tabletten, direct uit voorraad, met snelle en discrete levering aan huis.📧 Contact: moodyalex129@gmail.com
🌐 Website: klinische-apot.com
https://www.klinische-apot.com/product/rohypnol/✅ Wat is Rohypnol 2mg?
Rohypnol (Flunitrazepam) is een krachtig benzodiazepine dat wordt gebruikt als slaapmiddel en kalmerend middel bij ernstige slapeloosheid, angststoornissen en medische ingrepen. Het werkt snel en zorgt voor een diepe, rustgevende slaap.🔹 Toepassingen van…
1 vote -
Subutex 8mg te Koop | Betrouwbare Online Apotheek Nederland & België
Koop Subutex 8mg Online in Nederland & België – Nu op Voorraad!
Op zoek naar een betrouwbare bron om Subutex 8mg online te kopen in Nederland of België? Zoek niet verder! Wij hebben Subutex 8mg op voorraad en klaar voor snelle, discrete levering direct bij jou thuis. Geen wachttijden of onbetrouwbare leveranciers meer—bestel vandaag nog jouw echte Subutex 8mg bij een vertrouwde online apotheek.📧 Contacteer Ons: moodyalex129@gmail.com
🌐 Bezoek Onze Website: klinische-apot.com
https://www.klinische-apot.com/product/subutex-8mg/Waarom Kiezen voor Subutex 8mg?
Als je worstelt met opioïdeverslaving, kan Subutex 8mg (buprenorfine) je helpen je leven weer in eigen hand te nemen. Dit wetenschappelijk…1 vote -
Valium utan Recept Sverige – Tryggt och Enkelt Onlineköp
📦 Valium 10mg Finns i Lager – Beställ Idag
Slipp väntetider och krångel. Vi har Valium 10mg redo för leverans direkt till dig – tryggt, säkert och diskret.📧 För frågor och beställningar:
✉️ E-post: mvan1713@gmail.com
🌍 Webbplats: SweApotek24.net
https://sweapotek24.net/product/kopa-valium-tablett/Känn dig lugn och i balans – beställ Valium 10mg idag och få snabb leverans var du än bor i Sverige.
1 vote -
Valium utan Recept Sverige – Tryggt och Enkelt Onlineköp
Köp Valium 10mg i Sverige – Finns i Lager med Snabb och Diskret Leverans
Letar du efter Valium 10mg i Sverige? Hos oss hittar du äkta Valium tabletter i lager, redo att skickas med snabb och diskret leverans direkt till din dörr – oavsett var du bor i Sverige.
📧 För frågor och beställningar:
✉️ E-post: mvan1713@gmail.com
🌍 Webbplats: SweApotek24.netValium är ett välkänt läkemedel som används för att behandla ångest, oro, muskelspänningar, sömnsvårigheter och alkoholabstinens. Vi erbjuder en säker, trygg och enkel beställning online, utan långa väntetider.
🔹 Vad är Valium 10mg?
Valium innehåller det aktiva ämnet diazepam, en…1 vote -
Find Out How On How To Join Illuminati+27790324557 In Johannesburg(Gauteng), Durban(Kwa Zulu Natal), Bhisho & East London(Eastern Cape), Cap
Find Out How On How To Join Illuminati+27790324557 In Johannesburg(Gauteng), Durban(Kwa Zulu Natal), Bhisho & East London(Eastern Cape), Cape Town(Western Cape), Polokwane(Limpopo), Mbombela(Mpumalanga), Kimberley(Northern Cape), Mahikeng(North West).
Join the illuminati Johannesburg+27790324557, Join the illuminati Cape Town+27790324557, Join the illuminati Ekurhuleni+27790324557, Join the illuminati Durban+27790324557, Join the illuminati Pretoria+27790324557,Join the illuminati Port Elizabeth+27790324557, Join the illuminati West Rand+27790324557, Join the illuminati Soshanguve+27790324557, Join the illuminati East London+27790324557, Join the illuminati Bloemfontein+27790324557, Join the illuminati Pietermartzburg+27790324557, Join the illuminati Rustenburg+27790324557, Join the illuminati Polokwane+27790324557, Join the illuminati Witbank+27790324557, Join the illuminati Soweto+27790324557, Join the illuminati Benoni+27790324557, Join the illuminati Tembisa+27790324557, Join the…1 vote
- Don't see your idea?