Stormfire#53544

My feedback

  1. 21 votes
    Sign in Sign in with: Wizards of the Coast
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Stormfire#53544 supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Stormfire#53544 commented  · 

    Yes this issue still lives on after like a year which is fairly surprising.

  2. 8 votes
    Sign in Sign in with: Wizards of the Coast
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    An error occurred while saving the comment
    Stormfire#53544 commented  · 

    Wizards, please fix this. We actually spend gems for card styles and it's such a pain to have to manually fix them EVERY TIME we log in.

    Stormfire#53544 supported this idea  · 
  3. 21 votes
    Sign in Sign in with: Wizards of the Coast
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  MTG Arena Bugs & Product Suggestions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Stormfire#53544 commented  · 

    Just adding to this - I see this has been open for around 10 months and it still doesn't work. It always defaults to the last style that you added. I want to be able to go through and pick and choose each style - the UX certainly leads me to believe it works that way. But whenever I log out and log back in in defaults back to the latest style acquired. This can't be that hard to fix I wouldn't think!

    Stormfire#53544 supported this idea  · 
  4. 819 votes
    Sign in Sign in with: Wizards of the Coast
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    An error occurred while saving the comment
    Stormfire#53544 commented  · 

    This happens to me generally the first time I run it per day. I uninstalled and reinstalled to an SSD HD so at least now it's just a few seconds vs minutes, but still it's annoying. It is happening to streamers and many other people as well, so I highly doubt it is something isolated on our machines. To me it looks like the registry value keeps getting switched to a 1 (the hashed files on startup) for no reason.

    Stormfire#53544 supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Stormfire#53544 commented  · 

    Glad to see it isn't just me that this is happening to. I am closing it normally every time but I get this error every time I boot. On Windows 10, using English version, etc. I hope they are looking into it since it only just started happening post Zendikar. I will say when it is running I haven't run into any issues since the late evening of the update day, but it's super annoying that it takes like 5 mins extra to launch.

Feedback and Knowledge Base