Companion Feedback
Welcome to the Magic: The Gathering Companion Feedback Page
To Report a Bug or Provide Feedback
Before reporting a bug, check to see if it has already been reported. In the Issue Title below search for specific key terms from your issue.
Example: Shivan Dragon (Note: Partial words won’t show up, so use “Shivan” instead of “Shiv.”)
If your issue has been reported already, simply click the vote button to show us you’ve experienced that issue as well. If you feel you have additional information that could be helpful to us in tracking down the issue please feel free to add it.
If your bug has not been reported, please do so now! Update the Issue Title to reflect the problem you’ve encountered.
Example: Shivan Dragon doesn’t work
Choose the Category that describes your problem.
Describing the problem in the following fashion helps make clear what happened and allows us to investigate the issue faster.
- Summarize the problem
- List the steps you took that led to the problem
- What was the result that happened when you followed those steps
- What was the result you expected to happen when you followed those steps
Example: The life tracker didn’t track my life.
- Open the life tracker and start a game
- Try to remove or add life to my life total
- Actual: my life total didn’t change
- Expected: my life total goes up or down
You can provide additional information that can also help us conclude an investigation quickly. Great information to include:
1384 results found
-
QR code is hard to scan from across the room
My LGS always displays the tournament entry code on a TV at the back of the store. With the shift to the QR code, everyone needs to walk to the back of the store to scan the QR code, while before, with the letters and numbers, people could read and enter them from anywhere in the store. It’d be nice if the code with letters and numbers could be displayed as large as it was before alongside the QR code.
1 vote -
Zolpidem 10mg Dostupan u Hrvatskoj – Naručite ODMAH!
✅ Zolpidem 10mg Dostupan u Hrvatskoj – Na Lageru i Spreman za Isporuku!
Imate problema sa spavanjem? Zolpidem 10mg je jedan od najpouzdanijih lijekova za kratkoročno liječenje nesanice, pomažući vam da brzo zaspite i uživate u kvalitetnom snu. Ako ste u Hrvatskoj, odlične vijesti – Zolpidem 10mg imamo na lageru i dostupan je odmah za narudžbu!
📩 Za narudžbe i informacije kontaktirajte nas na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Zolpidem 10mg?
Zolpidem pripada skupini lijekova poznatih kao hipnotici. Djeluje na mozak kako bi smanjio vrijeme potrebno za uspavljivanje i produljio trajanje sna. Preporučuje se osobama koje pate od:Teškoća s…
1 vote -
Kupnja OxyContin 80mg u Hrvatskoj – Sigurno, Brzo i Diskretno
✅ OxyContin 80mg Dostupan u Hrvatskoj – Brza Dostava!
Tražite snažno i dugotrajno olakšanje od jake boli? OxyContin 80mg je jedan od najučinkovitijih lijekova za kontrolu kronične i postoperativne boli. Ako ste u Hrvatskoj, imamo odlične vijesti – OxyContin 80mg je trenutno dostupan na lageru i spreman za brzu i diskretnu isporuku!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije, kontaktirajte nas na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je OxyContin 80mg?
OxyContin sadrži okskodon, snažan opioidni analgetik koji pruža produženo olakšanje boli kroz cijeli dan. OxyContin 80mg posebno je formuliran za:Kontrolu kronične boli (npr. bol kod raka, neuropatska bol)
Postoperativnu bol koja…
1 vote -
Oxycodone za Snažnu Bol – Brza Dostava u Cijeloj Hrvatskoj
✅ Oxycodone Dostupan u Hrvatskoj – Na Lageru, Naručite Odmah!
Tražite učinkovito rješenje za snažnu bol? Oxycodone je jedan od najjačih i najpouzdanijih lijekova protiv boli koji se koristi širom svijeta za tretman umjerene do jake boli. Dobra vijest za sve u Hrvatskoj – Oxycodone je trenutno dostupan i spreman za isporuku!
📩 Za sve informacije i narudžbe kontaktirajte nas na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Oxycodone?
Oxycodone je snažan opioidni analgetik koji djeluje na središnji živčani sustav i koristi se za ublažavanje jakih bolova koje drugi lijekovi ne mogu kontrolirati. Najčešće se propisuje za:Bol nakon operacija
Kronične bolove…
1 vote -
Snažan Lijek protiv Boli – Oxycodone Hrvatska, Spreman za Narudžbu
✅ Subutex 8mg Dostupan u Hrvatskoj – Na Lageru Sada!
Tražite učinkovito rješenje za tretman ovisnosti o opioidima? Subutex 8mg je jedan od najpouzdanijih lijekova koji pomaže u kontroli simptoma apstinencije i podržava sigurno odvikavanje. Dobra vijest za sve u Hrvatskoj – Subutex 8mg je trenutno dostupan i spreman za brzu dostavu!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije javite se na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Subutex 8mg?
Subutex sadrži buprenorfin, djelomični opioidni agonist koji djeluje tako da ublažava simptome ustezanja i žudnje kod osoba koje se liječe od ovisnosti o opioidima. Koristi se u medicinski nadziranom programu liječenja i…1 vote -
Tražite Subutex 8mg u Hrvatskoj? Imamo ga Na Lageru – Naručite Brzo i Diskretno
✅ Subutex 8mg Dostupan u Hrvatskoj – Na Lageru Sada!
Tražite učinkovito rješenje za tretman ovisnosti o opioidima? Subutex 8mg je jedan od najpouzdanijih lijekova koji pomaže u kontroli simptoma apstinencije i podržava sigurno odvikavanje. Dobra vijest za sve u Hrvatskoj – Subutex 8mg je trenutno dostupan i spreman za brzu dostavu!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije javite se na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Subutex 8mg?
Subutex sadrži buprenorfin, djelomični opioidni agonist koji djeluje tako da ublažava simptome ustezanja i žudnje kod osoba koje se liječe od ovisnosti o opioidima. Koristi se u medicinski nadziranom programu liječenja i…1 vote -
Card Database
The advanced search function is not showing any recent sets for me. Nothing comes up if I want to search by Bloomburrow or Tarkir:Dragonstorm. I can search for specific cards, but not by the more recent sets.
Just tried clearing storage and cache and did not solve the issue.
1 vote -
Kupite Ritalin 10mg u Hrvatskoj – Trenutno Na Lageru
✅ Ritalin 10mg Dostupan u Hrvatskoj – Narudžbe Otvorene!
Imate poteškoća s koncentracijom, fokusom ili se borite s ADHD-om? Ritalin 10mg je jedan od najučinkovitijih i najčešće propisivanih lijekova za poboljšanje mentalne jasnoće i pažnje. A najbolja vijest? Ritalin 10mg je trenutno dostupan u Hrvatskoj – odmah spreman za isporuku!
📩 Za narudžbe i dodatne informacije pišite na:
📧 mvan1713@gmail.com💊 Što je Ritalin 10mg?
Ritalin (metilfenidat) djeluje na središnji živčani sustav te pomaže u regulaciji pažnje, fokusa i impulzivnog ponašanja. Najčešće se koristi za:ADHD kod djece i odraslih
Poremećaje pažnje
Problematike s koncentracijom
Povećanje produktivnosti i fokusa
🔝…
1 vote -
Mistä ostaa OxyContin 80mg Suomessa – Turvallinen tilaus
Osta OxyContin 80mg verkosta Suomessa – Varastossa nyt
Etsitkö OxyContin 80mg -valmistetta Suomessa? Olet oikeassa paikassa. Tarjoamme nopean ja huomaamattoman toimituksen OxyContin 80mg -tableteille kaikkialle Suomeen. Olitpa sitten Helsingissä, Tampereella, Turussa tai muualla – meillä on niitä varastossa ja valmiina toimitettavaksi.
📧 Tilaukset ja tiedustelut sähköpostitse:
alexrachford247@gmail.comMikä on OxyContin 80mg?
OxyContin 80mg on vahva reseptilääke, joka sisältää oksykodiaania – tehokas opioidi, jota käytetään kohtalaisen tai voimakkaan kroonisen kivun hoitoon. Sitä määrätään usein silloin, kun muut kipulääkkeet eivät enää auta. Jokainen tabletti tarjoaa pitkäkestoista helpotusta jopa 12 tunniksi, tehden siitä sopivan jatkuvaa kipua kokeville.Miksi valita meidät?
✅ Luotettava saatavuus…1 vote -
Oxynorm Kipulääke Suomessa – Saatavilla Heti, Tilaa Sähköpostilla
Osta Oxynorm Suomessa – Varastossa Nyt, Toimitus Koko Maahan
Etsitkö Oxynorm-lääkettä Suomessa? Meillä on aito Oxynorm varastossa ja valmiina nopeaan ja huomaamattomaan toimitukseen kaikkialle Suomeen – Helsinki, Tampere, Turku, Oulu ja muualla. Jos tarvitset vahvaa kivunlievitystä, Oxynorm on yksi luotetuimmista valinnoista.
📧 Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse:
alexrachford247@gmail.comMikä on Oxynorm?
Oxynorm sisältää oksykodiaania, joka on voimakas opioidikipulääke. Sitä käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon, erityisesti tilanteissa, joissa tavalliset särkylääkkeet eivät enää riitä. Oxynorm vaikuttaa nopeasti ja tarjoaa tehokasta lievitystä akuuttia kipua kokeville.Miksi valita meidät?
✅ Oxynorm 100 % aito ja varastossa heti✅ Nopea ja huomaamaton toimitus koko Suomeen
…
1 vote -
Diazepam 10mg Suomi – Vahva Rauhoittava Lääke Saatavilla Heti
Osta Diazepam 10mg Suomessa – Varastossa Nyt, Nopea Toimitus
Tarvitsetko Diazepam 10mg Suomessa? Meiltä saat aidon ja laadukkaan diazepamin nopeasti ja huomaamattomasti toimitettuna kaikkialle Suomeen. Toimitamme mm. Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun ja muualle – tuote on varastossa ja valmiina lähetykseen.
📧 Tee tilaus tai kysy lisää sähköpostilla:
alexrachford247@gmail.comMikä on Diazepam 10mg?
Diazepam, joka tunnetaan myös nimellä Valium, kuuluu bentsodiatsepiinien ryhmään ja sitä käytetään ahdistuksen, unihäiriöiden, lihasjännityksen ja kouristusten hoitoon. Diazepam 10mg tarjoaa tehokasta ja nopeavaikutteista helpotusta erityisesti tilanteissa, joissa tarvitaan rauhoittavaa tai rentouttavaa vaikutusta.Miksi tilata meiltä?
✅ Aito Diazepam 10mg heti varastossa✅ Nopea ja huomaamaton toimitus Suomessa
…
1 vote -
Percocet 5mg / 10mg Myynnissä Suomessa – Kipuun Tehokkaasti
Osta Percocet Suomessa – Varastossa Nyt, Nopea ja Huomaamaton Toimitus
Etsitkö Percocet-lääkettä Suomessa? Meillä on aito Percocet heti saatavilla ja valmiina toimitettavaksi kaikkialle Suomeen – oli kyseessä Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu. Me toimitamme nopeasti, luotettavasti ja täysin huomaamattomasti.
Tilaa helposti sähköpostitse: alexrachford247@gmail.comMikä on Percocet?
Percocet on tehokas kipulääke, joka sisältää oksykodonia (opioidi) ja parasetamolia. Sitä käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon, erityisesti silloin, kun muut lääkkeet eivät enää riitä. Percocet vaikuttaa nopeasti ja tarjoaa pitkäkestoista kivunlievitystä esimerkiksi leikkauksen jälkeiseen kipuun tai krooniseen kipuun.Miksi valita meidät?
✅ Aidot Percocet-tabletit varastossa✅ Nopea ja huomaamaton toimitus koko Suomeen
✅…
1 vote -
Oxykodon Online v ČR – Kvalitní Léky na Předpis Bez Čekání
Oxykodon k dispozici v České republice – Spolehlivá léčba bolesti skladem
Hledáte spolehlivý způsob, jak zvládnout silnou nebo chronickou bolest? Oxykodon je jedním z nejúčinnějších léků proti bolesti na trhu – a máme ho SKLADEM právě teď, připravený pro zákazníky v České republice.
📧 Email: alexrachford247@gmail.comCo je oxykodon?
Oxykodon je silné opioidní analgetikum, které se používá k úlevě od středně silné až silné bolesti. Často je předepisován pacientům po chirurgických zákrocích, při rakovinové bolesti nebo jiných dlouhodobých zdravotních potížích, kde běžná analgetika nestačí.Proč si vybrat nás?
✅ Dostupnost skladem – Oxykodon máme momentálně skladem a připravený k odeslání.…1 vote -
Ritalin Prodej Česká Republika – Ověřený Lék pro Soustředění
Ritalin v České republice – Účinná léčba ADHD a poruch koncentrace SKLADEM
Máte potíže se soustředěním, trpíte ADHD nebo hledáte ověřený lék pro zlepšení kognitivních funkcí? Ritalin (methylfenidát) je osvědčený lék, který pomáhá lidem znovu získat kontrolu nad svým soustředěním a produktivitou – a máme ho aktuálně SKLADEM pro zákazníky v České republice.
📧 Kontakt pro objednávky: alexrachford247@gmail.comCo je Ritalin?
Ritalin je stimulans centrální nervové soustavy, které se často používá k léčbě ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou) a poruch soustředění. Lék pomáhá zlepšit koncentraci, organizaci myšlenek a snížit impulzivitu, což vede k lepší každodenní funkci.Proč objednat Ritalin u…
1 vote -
3 votes
-
Objednejte Subutex 8mg – Originální Buprenorfin Skladem v ČR
Subutex 8mg v České republice – Spolehlivá léčba závislosti SKLADEM
Hledáte účinné řešení pro léčbu závislosti na opioidech? Subutex 8mg (buprenorfin) je osvědčený lék používaný při substituční terapii – a máme ho SKLADEM pro zákazníky v České republice, připravený k odeslání diskrétně a bezpečně.
📧 Pro objednávky nás kontaktujte: alexrachford247@gmail.comCo je Subutex 8mg?
Subutex 8mg obsahuje účinnou látku buprenorfin, částečný opioidní agonista, který pomáhá snížit abstinenční příznaky a chuť na opiáty. Je široce používaný v programech léčby závislosti a může být klíčem k návratu k normálnímu životu bez drog.Proč si objednat Subutex právě u nás?
✅ Dostupný ihned…1 vote -
Objednejte Diazepam 10mg Online – Rychlá Dodávka po Česku
Diazepam 10mg v České republice – Účinný lék proti úzkosti a nespavosti SKLADEM
Trápí vás úzkost, nespavost, nebo svalové napětí? Diazepam 10mg je osvědčený lék ze skupiny benzodiazepinů, který přináší rychlou úlevu – a máme ho SKLADEM pro zákazníky v České republice, připravený k okamžitému doručení.
📧 Kontakt: alexrachford247@gmail.com
Co je Diazepam 10mg?
Diazepam je anxiolytikum, které se používá při léčbě úzkostných stavů, poruch spánku, svalových křečí a jako podpora při odvykání alkoholu. Má zklidňující účinky, uvolňuje napětí a pomáhá obnovit duševní rovnováhu.Proč si objednat Diazepam právě u nás?
✅ Dostupnost skladem – odesíláme ihned
✅ Diskrétní doručení po…1 vote -
OxyContin Skladem v ČR – Účinná Pomoc při Chronické Bolesti
OxyContin 80mg v České republice – Silný lék proti bolesti SKLADEM
Potřebujete účinnou úlevu od silné nebo chronické bolesti? OxyContin 80mg (oxykodon hydrochlorid) je silný opioidní analgetikum, které se běžně používá při léčbě středně silné až silné bolesti – a máme ho SKLADEM pro zákazníky v České republice, připravený k rychlému a diskrétnímu doručení.
? Kontakt pro objednávky: alexrachford247@gmail.comCo je OxyContin 80mg?
OxyContin obsahuje oxykodon, silnou látku tlumící bolest, která působí dlouhodobě a pomáhá pacientům s chronickými nebo těžce zvládnutelnými bolestmi. Často se používá v onkologické péči nebo po závažných chirurgických zákrocích, kde běžná analgetika nestačí.Proč objednat OxyContin…
1 vote -
Turn off marketing notifications
Don’t send marketing spam notifications especially after it is turned off in settings. Iphone 16
3 votes -
Zdravilo OxyContin 80 mg – Učinkovito lajšanje hudih bolečin že danes
OxyContin 80 mg na zalogi – Zmogljivo lajšanje dolgotrajnih bolečin
Se borite z dolgotrajnimi, kroničnimi bolečinami, ki vplivajo na kakovost vašega življenja? OxyContin 80 mg je preverjeno močno zdravilo za lajšanje hudih, trajnih bolečin, ki zahtevajo dolgotrajno in zanesljivo protibolečinsko terapijo.
📧 Za naročila ali dodatne informacije nam pišite na:
mvan1713@gmail.comVesela novica: OxyContin 80 mg je trenutno na zalogi in dostopen za naročilo po vsej Sloveniji z diskretno dostavo!
Kaj je OxyContin 80 mg?
OxyContin vsebuje oksikodon hidroklorid s podaljšanim sproščanjem, kar omogoča kontinuirano lajšanje bolečin skozi ves dan. Je močan opioid, namenjen bolnikom, ki potrebujejo dolgotrajno protibolečinsko terapijo,…1 vote
- Don't see your idea?